Case Study

Εταιρία: Royal Oil ΑΕ

Κατηγορίες: Βιομηχανία

Εφαρμογές: PYLON Commercial Hybrid

Η Εταιρεία

Η Royal Oil ΑΕ είναι μια δυναμική εταιρία που δραστηριοποιείται στην αγορά των υγρών καυσίμων και λιπαντικών. Με έδρα τη Λάρισα και δύο πρατήρια, η εταιρία διακρίνεται για την ποιότητα των προϊόντων και την άψογη εξυπηρέτηση προς τους πελάτες της. Με στόχο να προσφέρει στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη εμπειρία, διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη.

Η Ανάγκη

Η Royal Oil ΑΕ αναζητούσε μια λύση που θα της εξασφάλιζε αφενός την ασφαλή προσαρμογή της στις απαιτήσεις της νέας ψηφιακής εποχής, αφετέρου θα τη βοηθούσε να προσφέρει ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες της, βελτιώνοντας τη διαχείριση των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Αναζητούσε, λοιπόν, μια ολοκληρωμένη λύση που θα ενοποιούσε τις λειτουργίες των δύο πρατηρίων, θα διασυνδεόταν απρόσκοπτα με την εφαρμογή Εισροών-Εκροών της, και θα της εξασφάλιζε αποτελεσματικότερο έλεγχο των αποθεμάτων και των προϊόντων, ενιαία διαχείριση των οικονομικών της δεδομένων καθώς και ευέλικτη προσαρμογή στις διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις του επιχειρηματικού της περιβάλλοντος.

Η λύση

Έπειτα από την μελέτη μιας εκτενούς λίστας μηχανογραφικών λύσεων, επέλεξε ως στρατηγικούς συνεργάτες την Epsilon SingularLogicμέλος του Ομίλου EPSILON NET με την λύση PYLON Commercial Hybrid και την Infoservices Ε.Ε. εξουσιοδοτημένο Solution Partner της Epsilon SingularLogic, για τον σχεδιασμό, την υλοποίηση, την εκπαίδευση των στελεχών της εταιρίας και την υποστήριξη της εγκατάστασης.

Η λύση περιλάμβανε:

  • Εμπορική διαχείριση
  • Σύνδεση με Station Manager, πρόγραμμα Εισροών- Εκροών της Epsilon SingularLogic
  • Σύνδεση με το σύστημα διαχείρισης πετρελαίου θέρμανσης «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»
  • Χρηματοοικονομική διαχείριση
  • Διαχείριση δαπανών
  • Γενική λογιστική
  • Διαχείριση παγίων

Συνεργάτης:

Οφέλη

Με την επένδυσή στο PYLON Commercial Hybrid, η Royal Oil ΑΕ πραγματοποίησε τον εκσυγχρονισμό της επιχειρηματικής της λειτουργίας και την αποτελεσματικότερη διαχείριση των πρατηρίων της στη νέα ψηφιακή εποχή.

  • Πλήρη και άμεση διασύνδεση με το σύστημα Εισροών – Εκροών εξασφαλίζοντας την ακρίβεια και την αξιοπιστία των δεδομένων προσφέροντας στην εταιρεία μια σφαιρική εικόνα της οικονομικής της κατάστασης.
  • Ενοποίηση όλων των δραστηριοτήτων – λειτουργιών και των 2 πρατηρίων σε μια εφαρμογή επιτρέποντάς της να διαχειρίζεται ομαλά και αποτελεσματικά όλες τις λειτουργίες της, βελτιώνοντας την απόδοση και την αποτελεσματικότητά της.
  • Πλούσιο reporting με αναλυτικά στατιστικά ανά πρατήριο αλλά και συνολικά για την εταιρεία, προσφέροντάς της λεπτομερή ανάλυση για να λαμβάνει τεκμηριωμένες αποφάσεις βασισμένες σε στοιχεία και στατιστικά στοιχεία ανά πρατήριο.
  • Βελτιστοποίηση των καθημερινών λειτουργιών της επιχείρησης μέσα από την αυτοματοποίηση διαδικασιών και την αποτελεσματικότερη διαχείρισή τους, μειώνοντας παράλληλα τον χρόνο και τους πόρους που απαιτούνται για την εκτέλεσή τους.
  • Φορολογική συμμόρφωση στο σύνολο των δραστηριοτήτων και σύνδεση στο myDATA.

Θέλεις και εσύ η επιχείρησή σου να κάνει το επόμενο βήμα στη νέα ψηφιακή εποχή;

Θέλεις και εσύ η επιχείρησή σου να κάνει το επόμενο βήμα στη νέα ψηφιακή εποχή;​

Σχετικά Προϊόντα

PYLON Commercial Hybrid

Ολοκληρωμένη εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης για σύγχρονες και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.
This site is registered on Toolset.com as a development site.