Η εφαρμογή Ορίζοντες είναι ένα αξιόπιστο, πλήρες, εύχρηστο και λειτουργικό εμπορολογιστικό εργαλείο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που αναγνωρίζει τις πραγματικές τους ανάκγκες, αλλά και τις ιδιαιτερότητες και τους περιορισμούς που αντιμετωπίζουν.
Διαθέτει πλούσια λειτουργικότητα που περιλαμβάνει δυνατότητες, όπως πελάτες, προμηθευτές, πιστοληπτική ικανότητα, διαχείριση πωλήσεων, αγορών, αποθεμάτων και πωλητών, χρώμα-μέγεθος, είδη εγγυοδοσίας, συντιθέμενα είδη, αριθμοί σειράς ειδών, παρτίδες, χρηματοοικονομική διαχείριση, report generator, γενική λογιστική και διαχείριση παγίων.
Εμπιστευτείτε την εφαρμογή Ορίζοντες και απλοποιήστε τις καθημερινές λειτουργίες και διαδικασίες σας, ενδυναμώνοντας την αποδοτικότητα σας.

Screenshot Orizontes

Θέλεις και εσύ η επιχείρησή σου να κάνει το επόμενο βήμα στη νέα ψηφιακή εποχή;

Γιατί Orizontes

Η εφαρμογή Ορίζοντες είναι μια ολοκληρωμένη και εύκολη στη χρήση εμπορική εφαρμογή, για τη μεσαία αγορά, που μέσα από την ευελιξία των υποσυστημάτων της, καλύπτει πλήρως την εμπορική σας δραστηριότητα. Λειτουργεί σε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον εξασφαλίζοντας την άμεση υιοθέτηση της και εξοικείωση των χρηστών σας.

epsilon-net-romvoi_middleline

Πλεονεκτήματα

Αναβάθμισε τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής σου! Απόκτησε μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που σε οδηγούν με ασφάλεια στον ψηφιακό σου μετασχηματισμό.

Θέλεις διασύνδεση με POS; Μάθε περισσότερα εδώ

Σχετικά Προϊόντα

Extra Λογιστική

Η εφαρμογή που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες ενός λογιστικού γραφείου.

Hyper.Axion Λογιστική

Η εφαρμογή για λογιστές και λογιστικά γραφεία που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες.
PYLON Business Accounting Hybrid

PYLON Business Accounting Hybrid

Μια εφαρμογή για όλα τα υποσυστήματα που αφορούν την Οικονομική Διεύθυνση μίας επιχείρησης.
This site is registered on Toolset.com as a development site.